Volg ons via:
telefoonnummer

VirtueMart migreren

Het is van groot belang dat u zoveel mogelijk probeert gebruik te maken van de laatste versie van VirtueMart. Wanneer er een nieuwe VirtueMart versie wordt uitgebracht zal de support voor de verouderde VirtueMart versies met de jaren steeds minder worden waardoor uw VirtueMart website gevoeliger wordt voor hackers. Uiteraard is migreren niet altijd directe noodzaak, maar wanneer de support vanuit VirtueMart stopt zullen er geen nieuwe ontwikkelingen gedaan worden voor die versie en loopt u meer risico's met uw website.

Wanneer wij een nieuwe VirtueMart website ontwikkelen voor onze klanten doen wij dat altijd op basis van de laatste versie. Dat betekend dat u dus hoe dan ook een groot aantal jaren heel veel plezier heeft van uw website.

VirtueMart migreren van 3 naar de nieuwste VirtueMart versie

Als u werkt met een verouderde VirtueMart versie is het aan te raden over te schakelen naar een nieuwere versie. Een te oude VirtueMart versie wordt niet meer ondersteund vanuit VirtueMart en is dus gevoeliger wordt voor hacken. Uiteraard is het voorkomen van problemen met uw website beter dan genezen dus is het aan te raden op tijd over te stappen.

Hoe de migratie exact in z'n werk gaat is geheel afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.

VirtueMart migreren naar andere server

Wanneer u besluit uw VirtueMart website te migreren naar een andere hosting provider dan kunnen wij u daarmee helpen, ongeacht of u wel of niet bij ons heeft gehost of komt hosten. Wij helpen u graag met de verhuizing van uw VirtueMart website!

VirtueMart database overzetten

Het moeilijkste van het verhuizen van een website is het overzetten van de database. Wij helpen u graag met het overzetten van de database!

virtuemart overzetten naar ander domein

Het kan voorkomen dat u van domeinnaam wilt veranderen, dan helpen wij u graag bij het overzetten van de huidige VirtueMart omgeving naar de nieuwe domeinnaam.

osCommerce migreren naar VirtueMart

Heeft u een osCommerce website en heeft u besloten met VirtueMart aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Wordpress website te migreren naar VirtueMart.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Magento migreren naar VirtueMart

Heeft u een VirtueMart website en heeft u besloten met VirtueMart aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw VirtueMart website te migreren naar VirtueMart.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

CS Cart migreren naar VirtueMart

Heeft u een CS Cart website en heeft u besloten met VirtueMart aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw CS Cart website te migreren naar VirtueMart.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Woocommerce migreren naar VirtueMart

Heeft u een Woocommerce  website en heeft u besloten met VirtueMart aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw Woocommerce  website te migreren naar VirtueMart.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

OpenCart migreren naar VirtueMart

Heeft u een OpenCart website en heeft u besloten met VirtueMart aan de slag te willen gaan? Dan is het mogelijk uw OpenCart website te migreren naar VirtueMart.
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

VIRTUEMART-MANAGER

VirtueMart-manager is de VirtueMart expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom VirtueMart. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken. 
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw VirtueMart werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

 

chat