Volg ons via:
telefoonnummer

Cursus VirtueMart

Wanneer u uw VirtueMart website laat ontwikkelen door VirtueMart-manager dan krijgt u bij oplevering van uw website een VirtueMart training. Na deze cursus zult u in staat zijn helemaal zelf uw website te onderhouden. Uiteraard zullen wij u ondersteunen wanneer u er een keertje niet uit komt. Dat is onze service!


VirtueMart training

Het is ook mogelijk om via ons een (extra) VirtueMart training te volgen. Is uw kennis van VirtueMart bijvoorbeeld wat weg gezakt, bent u met een nieuwere VirtueMart versie gaan werken of wilt u uw kennis gewoon weer even ophalen? Dat kan! Wij kunnen een-op-een met u de VirtueMart mogelijkheden doorlopen zodat u na afloop weer prima in staat bent het onderhoud aan uw website zelf te verzorgen. 


VirtueMart-manager

VirtueMart-manager is de VirtueMart expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom VirtueMart. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw VirtueMart werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat