Volg ons via:
telefoonnummer

VirtueMart template

Op verschillende plaatsen op het internet zijn ontzettend veel bestaande VirtueMart templates te vinden. Deze templates zijn willekeurig ontworpen door VirtueMart webdesigners en worden daarna te koop aangeboden. Deze vooraf ontworpen templates hebben als voordeel dat u niet meer over het design van uw website hoeft na te denken, dat het design echter nog wel zo aan te passen is dat deze aansluit op uw wensen en bovendien dat dit de kosten voor de ontwikkeling van uw website zeer laag houdt! 

Wanneer u een VirtueMart template heeft uitgekozen voor uw website kan deze qua kleuren, teksten, afbeeldingen en huisstijl geheel aangepast worden naar uw wensen. Bovendien zal uw huisstijl in het template geplaatst worden wat een template er direct heel anders uit laat zien! Bovendien is het mogelijk extra VirtueMart modules en extensies toe te voegen of te verwijderen.


VirtueMart template aanpassen

Het aanpassen van het VirtueMart template gebeurd allemaal via de backend van de website waarvoor u een unieke login krijgt. Met deze gegevens heeft u altijd en overal toegang tot uw website, mits u toegang tot internet heeft. De backend van een VirtueMart website zit zeer eenvoudig en overzichtelijk in elkaar. Wanneer u kennis heeft van Word is het voor u ook vrij gemakkelijk om uw VirtueMart website te onderhouden. 
Mocht u er niet uitkomen met het aanpassen van het VirtueMart template dan helpen wij uiteraard graag!


VirtueMart template maken

Naast het gebruiken van een bestaand VirtueMart template is het uiteraard ook mogelijk om uw eigen VirtueMart template te ontwikkelen. 
Allereerst begint het maken van een nieuw VirtueMart template uiteraard bij uw wensen: hoe moet de website eruit komen te zien en welke functionaliteiten moet het bevatten? Wanneer wij alle benodigde informatie hebben wordt er een ontwerp voor uw unieke template gemaakt. Wanneer u helemaal blij bent met het ontwerp zullen wij het ontwerp omzetten naar een VirtueMart template.

Ook wanneer u al een VirtueMart template heeft laten ontwerpen en dit PSD ontwerp omgezet moet worden in een VirtueMart template kunnen wij u uiteraard helpen! Onze VirtueMart experts zetten zonder moeite uw design om in een daadwerkelijk template voor uw Jooma website.


VirtueMart template responsive

De meeste VirtueMart templates die momenteel te verkrijgen zijn zijn responsive. Een responsive template houdt in dat uw VirtueMart website op alle media, dus een PC, laptop, tablet, smartphone, goed en overzichtelijk weergegeven zal worden. De layout van uw website zal zich geheel aanpassen naar het medium waarop de website door uw bezoeker op dat moment bekeken wordt.

Als u een eigen template laat ontwerpen dient u er rekening mee te houden dat ook deze responsive gemaakt wordt zodat u niet het risico loopt dat u bezoekers verliest.


VirtueMart-manager

VirtueMart-manager is de VirtueMart expert in Nederland. Wij hebben enorm veel kennis van zaken en blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom VirtueMart. Wij zijn zeer betrouwbaar, betaalbaar, eerlijk, pro-actief en hebben verstand van zaken.
Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw VirtueMart werkzaamheden, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0294-760008.

 

chat