Volg ons via:
telefoonnummer

VirtueMart-manager is onderdeel van E-Business Solutions.
E-Business Solutions is opgericht in 2008 en is specialist op het gebied van VirtueMart & VirtueMart en VirtueMart hosting met de websites www.VirtueMart-manager.nl en www.virtuemart-manager.nl.

Sinds de start van ons bedrijf is de vraag naar webshops en het bouwen/onderhouden van websites zonder technisch kennis voor de consument sterk toegenomen en daarom hebben wij onze specialisaties verbreed naar open source systemen zoals VirtueMart, Prestashop, VirtueMart, Open Cart, CS cart, os Commerce, Drupal, Typo3 en TomatoCart.

Danny Timmer is de oprichter en eigenaar van E-Business Solutions en is een jonge, gedreven ondernemer. Hij heeft de opleidingen Small Business and Retail Management (Marketing), Webdesign in HTML en CSS, Flash en Photoshop op HBO niveau afgerond. Zijn motto: "Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is".

Danny wordt ondersteund door een team van mensen met ieder hun specifieke vakkennis.

E-Business Solutions staat garant voor professionaliteit, klantgerichtheid, innovativiteit, ruime vakkennis, marktgerichtheid, creativiteit, up to date zijn, gedrevenheid en eerlijkheid.


Wij werken nauw samen met een aantal zeer betrouwbare partners om zodoende het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. Dit heeft ruim 400 tevreden klanten opgeleverd, we hosten meer dan 350 websites en hebben meer dan 900 domeinnamen geregistreerd. E-Business Solutions werkt volgens W3C eisen en zorgt ervoor dat alle webdesign projecten compatible zijn in de nieuwste Internet Explorer, Firefox, Google chrome en Safari versies.

U kunt bij ons ook terecht voor professionele hosting / Reseller hosting (onze servers zijn speciaal ingericht voor het gebruik van open source websites) en domeinnaam registraties.

Kortom: E-Business Solutions is het bedrijf waar u voor al uw internet projecten terecht kunt. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door ons team.

Alle onderstaande websites zijn onderdeel van E-Business Solutions:
www.webdesign-er.nl
www.xtra-hosting.nl
www.VirtueMart-manager.nl
www.virtuemart-manager.nl
www.dutch-VirtueMart.nl
www.virtuemart-manager.nl
www.prestashop-manager.nl
www.virtuemart-manager.nl
www.tomatocart-manager.nl
www.drupal-manager.nl
www.opencart-manager.nl
www.oscommerce-manager.nl
www.typo3-manager.nl
www.cscart-manager.nl

chat