Volg ons via:
telefoonnummer

VirtueMart maatwerk

Wilt u maatwerk of functionaliteiten toevoegen aan uw VirtueMart website? Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij maatwerk functionaliteiten, oplossingen, programma''s en systemen bouwen. De oplossing kan bestaan uit een volledig geautomatiseerd systeem, een klein programma, een functionaliteit, een script, etc.
Het is ook mogelijk dat er reeds een vergelijkbare oplossing (script, programma of software) bestaat die wij voor u kunnen aanpassen en op maat kunnen maken.

Binnen ons bedrijf hebben wij een geweldig team van VirtueMart specialisten die u altijd verder kunnen helpen met uw verzoek!

VirtueMart programmeurs

VirtueMart-manager heeft de beste VirtueMart programmeurs in huis! Wij beschikken over veel kennis met betrekking tot VirtueMart. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en korte tijdslijnen kunnen bieden.

VirtueMart aanpassingen

Ook een VirtueMart website moet onderhouden worden: qua tekst, foto''s, extensies, etc. Wilt u aanpassingen doorvoeren maar heeft u hier de benodigde kennis niet voor, geen tijd voor of denkt u dat het efficiënter kan? Wij helpen u heel graag! U kunt bij ons terecht voor grote en kleine aanpassingen aan uw VirtueMart website.

 

chat